2021 legvarázslatosabb nyári tábora!


2021. július 12-13.

2021. július 15-16. Betelt!

2021. július 22-23.
⇨ Visszatérő táborozóknak haladó csoport is indul: ⇦

⇨ 2021. augusztus 2-3. ⇦

Korosztály: 8-17 éves gyerekeknek
A férőhelyek száma alkalmanként max. 20 fő!
JELENTKEZEM

bűvésznövendékek figyelem!

2 napos nyári bűvészképzőre invitállak most Téged, ha elmúltál 8 éves, de még nem vagy 18 éves.

„Találkozz személyesen Lui-val, Damien White-tal, és Atus-sal, és lesd el tőlük a bűvészet alapjait!” – lehetne a tábor szlogenje, de ez túl hosszú :)

Inkább elmesélem röviden, miről is fog szólni ez a nyári Bűvésztábor.


Extravagáns fogadtatás az igazi hősöknek

A 2 napos bűvésztábor csupa móka és kacagás lesz, de azért nem hiányzik belőle a kemény munka sem; rengeteget fogunk tanulni, gyakorolni, és biztos vagyok benne, hogy a gyerekek nagyon sokat fognak fejlődni. Aki ezt kibírja, igazi hős: ezért a tábor első napján a Hősök terén találkozunk.

A Hősök teréről a bűvésznövendékeket a 17. kerületi Kalandpark Játszóházba LIMUZINNAL visszük, ami 2 napig az otthonunk, iskolánk, munkahelyünk, műhelyünk, próbatermünk lesz egyszerre. A tábor „bentlakós”, tehát itt is alszunk, de a szülőknek nincs oka az aggodalomra: a résztvevők 2 napon át teljes ellátást kapnak, ételre, italra, szállásra nem lesz gondjuk.

A Kalandpark 3 termében 3 bűvész 3 témában fogja képezni az ifjú tanoncokat: az egyik teremben a gondolatolvasás rejtelmeiben vezet majd be benneteket Damien White, a másik teremben a Mikrómágia avagy a társasági bűvészkedés kap főszerepet Feodor Attila Atus segítségével, a harmadik terem pedig a színpadi bűvészkedésé Lui vezetésével. Minden gyereknek lehetősége lesz mindhárom teremben kipróbálnia magát, mindhárom témában kitanulni a bűvészet mesterségének alapjait.

Éjszakai varázslat

És hogy mi fog történni éjszakánként?

Ha ezt a szülők kérdezik, akkor természetesen már 8-kor aludni tér mindenki a Kalandpark Játszóház hálótermeiben. ;)

De mivel egy pizsamás buli sem buli igazán, ha nem maradunk fent sokáig, ezért éjszaka a nagyszabású bűvész show kapja a főszerepet: híres előadásokat nézünk meg felvételről, hogy a legnagyobbaktól lessük el a közönség elkápráztatásának titkát. A szülők megnyugtatására közlöm, hogy azért alvás is lesz. :)

A 2 napos, 1 éjszakás bűvészképzés végén pedig természetesen újra útra kelünk, és mint a sztárok, úgy hajtunk a Hősök terére, ahol a szülők már várni fogják gyermekeiket. Kicsi, bűvésztanoncokat hozunk el az első napon, és képzett illuzionistákat viszünk vissza a második nap végén, akik minden családi, baráti, iskolai rendezvényen el fogják kápráztatni a nagyérdeműt.

A tábor előnyei

Amellett, hogy látványos, szórakoztató és kézügyesség fejlesztő dolgokat tanulsz, könnyen a társaság középpontja is lehetsz barátaid körében, hiszen a bűvészkedés különlegessé tesz.

Ajándékok

A bűvésztáborból senki nem távozik üres kézzel, hiszen az élményeken túl egy névre szóló oklevéllel valamint egy trükköket tartalmazó csomaggal is megajándékozunk.

Garancia

Pénz visszafizetési garanciát vállalunk, ha a tábor végén úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amit ígértünk, vagy amire számítottál.

A helyszín

A 2 nap alatt a 1000m2-es Kalandpark Játszóház lesz az otthonunk, iskolánk, munkahelyünk, műhelyünk, próbatermünk. Ismerd meg jobban a játszóházat!

Hősök tere

Mint minden évben, a tábor a Hősök terén kezdődik a limuzinokkal, és - igaz már limuzin nélkül -, ott is végződik, hiszen oda érkezünk a tábor végén vissza. A pontos találka helyszínéhez KATTINTS IDE!

Facebook

Ha szeretnéd nyomon követni a bűvész tábor híreit és naprakész információkat kapni, csatlakozz Te is a rajongói csapatunkhoz. KLIKKELJ IDE!

A két nap programjai

A tábor első napján reggel 8:00-kor találkozunk a Hősök terén, ahonnan elrepítünk a varázslóiskolánk színhelyére, a Kalandpark Játszóház varázslatos termébe. Az úton már készülhetnek az első szelfik, hogy az exkluzív utazásunkat megoszthassátok a haverokkal.

1. nap délelőtt:

Az érkezést követően, rövid eligazítást tartunk és megismerhetitek a tanáraitokat.
Ezután egy gyors tízórai következik, ami után neki is látunk a tanulásnak.
A bűvészet három kategóriájában fogunk elmerülni a két nap alatt;
- mikro trükkök (kisebb trükkök, amivel egy asztaltársaságot vagy néhány barátot tudsz elkápráztatni)
- színpadi bűvészet (látványos trükkök, mint például kendő, kötél, golyó, stb. Ezekkel a mutatványokkal már bátran indulhatsz majd az iskolai ki Mit Tud-on.)
- gondolatolvasás (ahol egy másik ember gondolataiba tudsz majd kutakodni és ezzel teljes megdöbbenést okozni)
Az első hosszabb óra után jól megtömjük a hasunkat egy finom ebéddel, és némi friss levegőn való sziesztázás után levezethetitek a felesleges energiátokat a játszóház trambulinján vagy óriás csúszdáján. (mert, egy kicsi mozgás, mindenkinek kell) :D

2. nap reggel:

A reggeli ébredés, tisztálkodás és reggeli után, nekilátunk egy igazán izgalmas munkának. Ezen a napon ugyanis élő közönség előtt mutathatod be tudásod a három kategóriából kiválasztott kedvenc trükkjeidből.
Ezért a 2. nap délelőttjén kidolgozzuk a választott mutatványaitokat (mozgás, szöveg,előadásmód), miközben természetesen tízóraizunk és ebédelünk is.

1. nap délután:

Délután és kora este két alkalommal is belemerülünk a bűvészet rejtelmeibe, miközben természetesen nem felejtkezünk meg az uzsonna időről sem.

Már az első nap estéjére nagyon sok varázslat titkát meg fogod tudni, ám fontosnak tartjuk, hogy ne csak megtudd a varázslatot, hanem önállóan és profin elő is tudd adni, ezért a gyakorlásra is nagy figyelmet fordítunk.

2. nap délután:

Elfogyasztjuk az utolsó uzsonnánkat.

A tábor zárásaként kiosztjuk a névre szóló okleveleket. Ezzel tiszteletbeli bűvésszé avanzsálunk Benneteket.

1. nap este:

Egy csodákkal teli nap után egy fejedelmi vacsorával zárnánk a napot, ha otthon lennénk, de mivel Te egy különleges bűvésztáborba jössz, ezért itt még nem lesz vége a napnak.

A felfrissítő zuhany után vár mindenkit a bűvész mozi, ahol külföldi és hazai show műsorok híres bűvészeivel és trükkjeikkel ismerkedhettek meg.

Az este folyamán készülünk még egy-két játékos meglepetéssel, de ez egyelőre maradjon titok! ;)

2. nap este:

A második napon 17 órakkor indulunk vissza a Hősök terére, miközben kölyökpezsgőt kortyolgatva átbeszéljük az elmúlt 48 óra élményeit.

Ha tetszik a bűvésztábor programja, küldd el a jelentkezésed mielőbb, hiszen korlátozott számban tudunk csak helyet biztosítani.

FONTOS!

A játszóházban teljes ellátást kapsz ottartózkodásunk alatt, viszont ha van valami extra kívánságod azt megvásárolhatod a büfében, valamint a 2. napon lehetőség nyílik a buveszbolt.hu jóvoltából eszközöket, kártyákat, bűvészkellékeket vásárolni, de ez persze nem kötelező, csak egy lehetőség. :)

Képek a Táborról

Eddigi táboraink is fantasztikusak voltak, egy-két képet ki is válogattunk neked.


Ha érdekel egy-két bemutató videó az eddigi táborokról, azt is megtalálod, ha IDE KATTINTASZ.

JELENTKEZEK AZ IDEI TÁBORBA

Ismerd meg bűvészeinket

Bűvész táborunkban három hivatásos profi bűvész fogja oktatni a kis diákokat.
Több évtizedes tapasztalatuk garancia az igazi csodákra.


Damien White

www.damien.hu

Lui Bűvész

www.luibuvesz.hu

Feodor Attila Atus

www.atusbohoc.hu
férőhely alkalmanként
hivatásos profi bűvész
órányi szórakozás
élmény

Videók az eddigi táborainkról

Nézd meg az elmúlt bűvész táborokról készült kis bemutató filmjeinket.
A tábor a TV-ben
A tábor a rádióban


Mit hozzak magammal?

Minden, amit szeretnél,

De ezeket semmiképp ne hagyd otthon:

A játszóház területén működik egy büfé, ahol süteményeket, üdítőt és mindenféle finomságokat lehet kapni, ezért ha szeretnétek itt vásárolni, hozzatok magatokkal költőpénzt. Fontos! Mivel a játszóház nem vállal felelősséget a szabadon hagyott értéktárgyaikért, ezért csak olyan értéket hozzatok magatokkal, amire tudtok is vigyázni.

A tábor díja


A tábor díja tartalmazza a

  • az érkezést és távozást a táborba
  • első nap a tízórait,ebédet, uzsonnát, vacsorát
  • második nap a reggelit,tízórait,ebédet és uzsonnát
  • egy éjszakára szállást,fürdési lehetőséggel a játszóházban
  • 3 profi bűvész több órás oktatását
  • játszóházi játékidőt
  • ajándékot az ifjú bűvészeknek (oklevél+ajándék trükkök)

A tábor ára

25.000Ft /fő

A tábor limitált férőhelyes, ezért jelentkezési sorrend alapján regisztrálunk.

Siess, mert a helyek
korlátozottak!

JELENTKEZEM A TÁBORBA

Jelentkezési feltételek

A regisztráció a jelentkezési lap elküldésével ÉS az előleg befizetésével lesz végérvényes.
Az előleg összege: 5.000 Ft

Az előleget átutalással tudod rendezni, az alábbi bankszámlaszámon:

Mestermágus Bt.
11717009-20191427-00000000
Fontos! A közlemény rovatba tüntesd fel, hogy „Bűvész tábor + a gyerek nevét”

A tábori díj második részletét legkésőbb a tábor első napján tudod rendezni készpénzben, személyesen.

Lájkolj minket Facebook-on


Kapcsolat és Jelentkezés

Az alábbi űrlap segítségével jelentkezhetsz táborunkba, vagy ha kérdésed lenne vedd fel velünk a kapcsolatot.


Elérhetőségek

1173 Budapest, Kaszáló utca 47.

Partnereink